divendres, 15 de març del 2013

NO + Retallades!!

"Els empleats públics de la Generalitat de Catalunya, de cara a la negociació dels pressupostos pel 2013, els demanem que aturin la sagnia de retallades en els nostres sous i drets. Considerem que l'esforç fet amb la nostra aportació en aquest àmbit durant els darrers anys ha passat del límit possible, o en la seva terminologia, de la línea vermella que no es pot traspassar... més!!!

No cal que fem referència a tots els temes que cada dia omplen els mitjans de comunicació sobre la classe política. Comença a ser hora de que prenguin iniciatives que no perjudiquin més als ciutadans que els votem.

Per tot plegat, demanem al seu Grup Parlamentari que, en el proper debat pressupostari, s'oposi a l'aprovació de qualsevol nova retallada salarial plantejada pel Govern sobre els treballadors públics."

Aquest és l'escrit que molts de nosaltres vam enviar a títol personal als grups parlamentaris i als diputats més representatius de C's, CiU, CUP, ERC, ICV-EUiA, PP i PSC, per donar mostra de la nostra indignació i rebuig enfront les retallades dels treballadors de la Generalitat.

Aquesta iniciativa la vam dur a terme el passat 1 de març. Hem rebut resposta d'alguns destinataris, i les farem públiques en el nostre blog perquè tots pogueu tenir coneixement de la manera de fer, pensar i actuar dels nostres parlamentaris i diputats envers nosaltres.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada