dilluns, 25 de març del 2013

General Electric


L'entrada en vigor del Reial Decret llei 3/2012, de 10 de febrer, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral, la Llei 3/2012, de 6 de juliol, i del Reial Decret 1483/2012, de 29 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament dels procediments d’acomiadament col·lectiu i de suspensió de contractes i reducció de jornada, va suposar canvis significatius a la regulació dels expedients de regulació:
  • L'aplicació de les mesures correspon a l'empresari, segons el pactat durant el període de consultes entre l'empresa i els treballadors.
  • No cal esperar que l'autoritat laboral autoritzi els expedients per a començar a aplicar les mesures acordades; només fa un control i un informe de l'Inspecció de Treball.
En conclusió, sempre són els perjudicats els mateixos; tot són facilitats per als empresaris.

Els treballadors de l'empresa GE Power Controls són uns de tants treballadors afectats per expedients de regulació d'ocupació. Després de molts dies de negociació entre empresa i treballadors, amb la mediació del Dep. d'Empresa i Ocupació, GE Power Controls ha decidit tancar la seva seu a Sant Vicenç de Castellet al 2014 i obrir una nova seu a Polònia.

Des del nostre blog, donem el suport a aquest grup de treballadors, i hem pres la decisió que, en el moment en que l'empresa es traslladi a Polònia, no consumirem els productes que aquesta fabriqui.



1 comentari:

  1. En aquest enllaç trobareu un llistat dels productes que produeix aquesta empresa:

    http://products.geindustrial.com/IndustrialProducts/Dispatcher?CATALOG=PP&lang=es_ES

    Básicament son productes de caràcter indústrial, seria bo que no consumissim aquests productes.

    Si no volen els nostres treballadors tampoc tindran els nostres diners.

    G

    ResponElimina